Mikä on Hanaa Expo?

Hanaa Expo on autourheilun harrastajien omat lajimessut. Marraskuun lopussa järjestettävät messut tarjoavat autourheilijoille ja autourheilun parissa toimijoille foorumin, jossa tavata muita alan toimijoita kilpailutapahtumien ulkopuolella.

Rospuuttokaudelle sijoittuvassa Hanaa Expossa vierailu helpottaa valmistautumista tulevalle kilpailukaudelle. Hanaa Expossa on mm. mahdollista tutustua vuoden 2020 kilpailu- ja sarjajärjestäjiin, hoitaa tulevan kauden varustehankinnat, tavata muita kilpailijoita ja saada selville alan kuumimmat puheenaiheet.

Samalla, kun tapaat saman henkisiä ihmisiä ja hoidat tarvike- ja varustehankintoja, Hanaa Expossa on myös ainutlaatuinen tilaisuus hoitaa esimerkiksi kilpailemiseen liittyvät asiapaperit kuntoon, sekä tavata keskusjärjestöjen edustajia henkilökohtaisesti. Lisätietoja näytteilleasettajista löydät pohjakartasta ja osastotiedoista.

Pohjakartta ja osastotiedot

Hanaa Expossa oli laaja kattaus autourheilualan eri toimijoita näytteilleasettajina. Katso alla olevista linkeistä vuoden 2018 pohjakartta ja osastotiedot.
Pohjakartta
Osastotiedot

Autourheilukauden päätösbileet

Hanaa Expon jälkeen autourheilijoiden ilta jatkuu Möysän Musaklubilla kauden päätösbileiden merkeissä. Lue lisää bileistä täältä.