Näytteilleasettajat ja osastotiedot

Tiedot ovat näytteilleasettajien itsensä ilmoittamia. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Lataa tästä tulostettava (pdf) näytteilleasettajalistaus ja osastotiedot.

Ajoasu.fi E33

Ajoasu.fi ja Porvoon Seudun UA:n osastolla tietoa Porvoon Autopalvelu Pienoisrallista, joka ajetaan sunnuntaina 24.2.2019. Nopeatempoinen, huoltotauon kanssa noin 3 tuntia kestävä, neljän EK:n kilpailu. Yli 20 kilsaa EK:ta, noin 100 kilometrin reitillä. Kaksi uutta upeaa erikoiskoetta! EK:illa mukavat yleisöalueet palveluineen.

Osastolla voit myös päivittää ajovarusteesi uusiin, vauhdissa mukana Ajoasu.fi sekä Adidas Motorsport.

AKK-Motorsport ry E9

AKK-Motorsport ry on autourheilun lajiliitto, joka koostuu noin 310 jäsenseurasta ja se hallinnoi kaikkiaan kuuttatoista eri autourheilulajia.

Osastomme tuo AKK:n toimistopalvelut ja henkilökuntamme keskelle messuja. Voit hankkia osastoltamme lisenssin, liput Mestareiden Iltaan tai Neste Ralliin, sääntökirjan, katsastuskortin tai vaikka toimitsijalisenssin – kaikki pikatoimituksena. Tule keskustelemaan päivän polttavista aiheista lajipäälliköiden kanssa tai muuten vain kahville. Tarjoamme kupillisen kuumaa 500 ensimmäiselle kävijälle!

Arctic Lapland Rally E5

  1. Arctic Lapland Rally esittäytyy Hanaa Expossa! Pieni pala Tunturirallia tuodaan Lahteen. Tämä on osasto, jota et voi jättää välistä!

Tervetuloa kuulemaan mitä uutta vuoden 2019 kilpailu tuo tullessaan. Arktinen seikkailumme on vuodesta toiseen jättänyt jälkensä monen suomalaisen kuljettajan sydämeen. Tunturirallin tunnelma on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla – se täytyy itse kokea.

Autoglym E3

Autoglym tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita autonhoitotuotteita niin kuluttaja- kuin ammattilaiskäyttöön. Tehokkuus, riittoisuus ja helppokäyttöisyys tekevät tuotteistamme hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisia.

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Englannissa, Letchworthissa huippuluokan laboratorioissa kansainvälisten, tunnustettujen ympäristö- ja laatustandardien mukaisesti. Yli 40 automerkkiä suosittelee Autoglym-tuotteita.

Osastolla messutarjouksia!

Autoglym Ralli E3

Perinteinen kesärallien järjestäjä PR-Racing on tekemässä merkittäviä muutoksia ensi kesän Autoglym Ralliin. Reitti kokee myös muutoksia, mutta vaativilla ja erittäin hienoilla hämäläisillä erikoiskokeilla toki liikutaan edelleen.

Kilpailu tulee olemaan Historic Rally Trophy 2019 kesäkauden toinen osakilpailu, ja kisapäiväksi on valittu lauantai 13. heinäkuuta. Keskuspaikka muuttuu Sastamalasta Nokian suuntaan.

Historic-autojen lisäksi Autoglym Rallissa ajetaan erillinen nuottiralli, johon järjestäjä odottaa runsaasti kansainvälistä väriä viime vuosien tapaan.

Autoracing E8

Autoracing – Maan laajin valikoima moottoriurheiluvarusteita suoraan hyllystä!

Tuotevalikoimamme kattaa johtavien valmistajien tuotemerkkejä!
ACL, AP-Racing, ARP, ATL, Bell, Braid, Brembo, Catcams, Cometic, Compomotive, EBC, Ferodo, GB, Goodridge, Intercomp, JAZ, K&N, King Racing, KMS, Koni, Mahle, Pagid, PIAA, Poweflex, Sabelt, Sachs, Schroth, Simpson, Sparco, Stack, Stilo, Super-B, Wiseco ja muut huipputason tuotteet.

Elisa Oyj E41

Esko Reiners Motorsport Oy E42

Vuodesta 2010 lähtien Esko Reiners Motorsport Oy on palvellut moottoriurheilijoita niin rallissa, radalla kuin rallicrossissa Suomessa ja ulkomailla.

Tarvitsetpa kilpa-autosi rakennus-, huolto-, ylläpito- tai varaosapalveluja tai teknistä tukea ja osaamista niin luota meihin. Lisäksi järjestämme kilpa-autojen kehityspalveluja, kilpailujen ja testien koordinointi- ja konsultointipalveluja sekä ajokoulutuksia.

Varaosapalvelumme sisältää mm.
Endless Motorsport jarrutuotteet, Subaru vakio ja Motorsport osat kaikkiin Subaru malleihin Exedy Motorsport kytkimet – DSS Motorsport vetoakselit Kaps Motorsport vaihteistot Rays / Volk MOTORSPORT vanteet

Kauttamme saat myös niin kilpa-, kuin urheilu- ja harrasteautojesi hankinta- sekä myyntipalveluja.

Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylässä, jossa palvelemme kaikkia moottoriurheilijoita. Kokemus ja laatu johtaa tuloksiin!

Lue lisätietoja kotisivuiltamme osoitteesta: www.eskoreiners.fi

Eurowagon E36

Eurowagon-perävaunut ovat kotimaisia, laadukkaita apulaisia erilaisten harrastusvälineiden tai työkalujen kuljettamiseen. Valmistamme kaikki vaunut asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti – olipa kysymys minkälaisesta kuljetustarpeesta tahansa.

Olemme olleet mukana Motorsportissa jo yli 30 vuotta!

Tule juttelemaan osastollemme!

F-Rallisarja E11

F-rallisarjan osastolla pääsee tutustumaan ensi vuoden F-rallisarjaan sekä osakilpailujärjestäjiin; Hankasalmen UA, Tullan UA, Toivakan Autourheilukerho, Heinolan UA sekä Laihian UA.

Tervetuloa F-rallisarjan osastolle sekä seuraamaan F-rallisarjan palkintojenjakoa Hanaa Expon tapahtumalavalle klo 15!

Fiat Historic Ratapotti E22

70-luvun suosittu merkkiluokka Fiat Ratapotti tekee paluun Suomen radoille. Ensi kesänä Ratapottia ajetaan ykkösryhmän Fiat 127-autoilla Historic Race Finlandin ratasarjan yhteydessä.

Osastolla on tavattavissa luokan kilpailijoita ja siellä voi tutustua luokan autoihin.

Formula Academy Finland E28

Suomen radoilla käytävä kansallinen, kansainväliset mitat täyttävä ja kustannustehokas formulasarja. Sarjaan kuuluu vuosittain viisi osakilpailua ja kuljettajien tulee olla vähintään 15-vuotta täyttäneitä. Sarja ajetaan modernilla F4 Tatuus -kalustolla, jossa moottorina toimii turboahdettu Fiat Abarth (1.4 l, 160 hv).

Sarjan näyttävä kalusto ja sarjan edustajat ovat nähtävillä osastolla, yhteistyössä formulamekaanikkoja vuosittain kouluttavan Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa.

www.formulafin.com

FSpec teltat E2

Osastoltamme löytyvät suositut FSpec varikkoteltat. Tervetuloa tutustumaan mallistoomme ja messutarjouksiin.

Huippulaatuiset tuotteemme saatte myös brändättynä toiveidenne mukaisesti.

Harrastemoottoriurheilu ry D4

Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö Ry on perustettu 2015 ylläpitämään ns. Harrasteralli kilpailuista alkanutta autourheilutoimintaa. Keskusjärjestö koordinoi kilpailukalenteria ja ohjeistaa jäsenyhdistyksiä kilpailutoiminnoissa.

Vuoden 2019 kilpailukalenterin voi noutaa osastolta ilmaiseksi ja tulla keskustelemaan ajankohtaisista Harrastemoottoriurheilun asioista.

Hanaa! D1

Vuodesta 1992 ilmestynyt Hanaa-lehti on kotimaisen autourheilun ykköslehti. Osastolla voi tutustua uuden ilmeen saaneeseen lehteen ja tavata lehden tekijöitä.

Osastolla on myös lukijakysely, johon vastaamalla voi vaikuttaa lehden sisältöön tulevaisuudessa. 100 ensimmäistä kyselyyn vastannutta saa Hanaa-pipon.

 Historic Race Finland E23

Historic Race Finlandin tehtävänä on vaalia historiallisten kilpa-autojen harrastusta sekä järjestää historiallisten autojen asfalttiratakilpailuja.  

Historic Rally Club Finland ry E20

Historic Rally Club Finland ry toivottaa messukävijät tervetulleeksi osastolleen tutustumaan historic-rallin monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin ja ensi vuoden kilpailusarjoihin. Osastolta saat vinkkejä ja neuvoja autoihin, ikäkausiin ja kilpailuluokkiin liittyviin kysymyksiisi.

Osastolla on myös mahdollista heti ottaa hieman tuntumaa historic-kalustoon ajamalla Timo Mäkisen Minillä legendaarisella Ouninpohjan erikoiskokeella.

Tule toteamaan olisiko sinunkin aika siirtyä historicin pariin!

Hyvinkään UA / JM SM 2019 D6

Hyvinkään Urheiluautoilijat ry järjestää 29.-30.6.2019 Jokamiesluokan SM kilpailun Hyvinkään Vauhtipuiston radalla.

Osastoltamme löytyy mm. jokkis auto, majoitustarjous, joka on voimassa vain osastollamme ja tietovisa, jonka oikeinvastanneiden kesken arvotaan kolme lippupakettia. Tervetuloa osastollemme.

Japan Motors Cup E27

Japan Motors Cup on Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK-Motorsport ry:n virallinen asfalttisprint CUP-mestaruussarja, jossa pääpalkintona on uusi Skoda Fabia henkilöauto.

Kauhavalla, Raahessa, Nokialla, Vaalassa ja Levillä ajettavissa kahdeksassa osakilpailussa ja 16 kilpalähdön mittaisessa sarjassa yleisen luokan kuljettajat, juniorit, naiset ja seniorit ajavat CUP-arvosta ja nuoret omasta sarjamestaruudestaan.

Sarjan voi voittaa kuka tahansa kilpailija, joka omassa luokassaan kerää sarjasääntöjen mukaisesti eniten pisteitä. www.japanmotorscup.fi

JM SM Liiga 2019 D7

Jalasjärven Moottorikerho/UA:n JM SM Liiga 2019 esittely. Kilpailu ajetaan upealla Murtoharjun radalla 31.8-1.9.2019.

Osastollamme mm. ajosimulaattoripeli Murtoharjun radalta, pääsylippu- ym arvontaa.

Kaha/Bilstein E26

Kaha-Bilstein-Rallysystems esittelevät kilpakäyttöön tarkoitettuja laadukkaita tuotteita.

RallySystems Kellokoskella on Bilstein- tehtaan valtuuttama virallinen Service Center Suomessa. Yli 25 vuoden kokemuksella teemme uudet jousitukset ralliin, radalle, rallicrossiin ja kadulle. Esittelyssä myös muita tuotteita autourheiluun.

Laajasta Kahan tuotevalikoimasta, on Bilstein tuotteiden lisäksi esillä Kamasa työkalut, Castrol öljyt, Sonax autonhoitotuotteet sekä Sachs kytkimet.

Osastolla on lisäksi esillä entisöity Skoda Favorit historic-luokan ralliauto.

Tervetuloa tutustumaan!

Karamella D5

Messut eivät ole mitään ilman metrilakua tai muita makeisia. Meiltä niitä saa!

Koskin Import E35

Koskin Import Oy -klassikko- ja kilpa-autojen erikoisliike

Esittelemme osastollamme maailmanlaajuista markkinapaikkaamme os. www.koskinimport.com, jossa suomalaiset voivat markkinoida omia klassikko- ja kilpa-autoja maailmanlaajuisille markkinoille. Laajat myyntiä tukevat oheispalvelumme tarjoavat sekä ostajalle että myyjälle kaikki ulkomaankaupankäyntiin tarvittavat asiat, saman katon alta. Emme veloita myyjältä provisiota. Markkinailmoituksen hinta alk. 9,99€ / kertamaksu / 3kk.

KymiRing Oy E29

KymiRing on Iittiin valmistuva moottoriurheilu-, tapahtuma- ja elämyskeskus. Pohjois-Euroopan modernein ja monipuolisin moottoriurheilun, ajoneuvoteollisuuden ja sen koulutukseen, sekä ajamiseen ja liikkumiseen liittyvän testauksen ja tutkimuksen toimintaympäristö. MotoGP-sarjan MM-osakilpailuja ajetaan KymiRingillä vuosina 2020-2024 ja selvitystyö Suomen F1-osakilpailusta on käynnissä F1-sarjan promoottorin kanssa.

Tervetuloa Hanaa Expo -osastollemme tutustumaan KymiRingin tiimiin ja keskustelemaan kanssamme KymiRingin mahdollisuuksista!

Lahti Historic Rally ry E15

Lahti Historic Rally ry on alkuvuodesta 2017 perustettu yhdistys, jonka muodostavat kuusi autourheiluseuraa. Poppoo Team, Päijät-Hämeen UA, Lahden UA, Lammin UA, Heinolan UA, sekä Kouvolan Seudun Autourheilijat. Yhdistys järjestää vuosittain Lahti Historic Rallyn, joka on ajettu vuosittain jo vuodesta 2002.

Kilpailu on EM-arvoinen ja näin ollen Suomessa ajettavista ralleista toiseksi korkea-arvoisin. Yhdistyksen perustamisen taustalla oli halu varmistaa korkea-arvoisen rallin säilyminen maassamme. Kilpailu on useasti ollut EM-sarjan ainoa soralla ajettava kilpailu. Vuonna 2018 kilpailu keräsi kuljettajia 12:sta eri maasta.

Lahti Historic Rallyn yhteydessä ajetaan myös vuosittain kansallinen ralli, joka vuonna 2018 ajettiin Lammi-ralli nimellä yhteistyökumppani Lammin Betoni-konsernin mukaantulon myötä. Vuonna 2018 kilpailut keräsivät yhteensä n.145 osallistujaa.

Vuonna 2017 aloitetun kokeilun rohkaisemana kilpailuista tehtiin myös jokaiselta ek:lta live-lähetystä haastatteluineen sosiaalisessa mediassa ja ne ovatkin saavuttaneet suurta suosiota myös maamme ulkopuolella.

Lemmetti Design – Pohjanmaan Mainosteippi E32

Lemmetti Design on graafiseen suunnitteluun keskittynyt yritys, jonka erityinen osaamisalue on moottoriurheiluun liittyvissä suunnitteluissa kuten teippaussuunnittelu, logosuunnittelu, tekstiilisuunnittelu jne. Lemmetti Design toteuttaa myös yrityksille suunnittelua.

Pohjanmaan Mainosteippi on täyden palvelun teippitalo, jonka vahvana osaamisalueena yliteippaukset, kilpa-autoteippaukset, raskaan kaluston teippaukset.

Osastolla nähdään molempien osaamista, kun näytillä on kaudella 2019 kilpailuissa nähtävä kilpa-auto.

LiveSports.fi E39

Locost Finland Ry E34

Locost Finland on kilpasarja Locost-autoille Suomessa. Locost-sarjan on tarkoitus olla yksi Suomen edullisimmista kilpasarjoista. Sarjaa ajetaan moottoriradoilla Historic Race Finlandin tapahtumissa, ja sitä on ajettu vuodesta 2005.

Auton teho on 140-210 hv ja paino 420-700 kg. Runko on tarkkaan määritetty, auton iskunvaimentimet pitää valita sallittujen valmistajien listalta ja autoissa on yksityyppirenkaat. Säännöt sallivat vapaavalintaisen moottorin, ja eri moottoreiden suorituskykyä on tasoitettu laskennallisella teholla.

Locost on Lotus Seven kopio. Siinä on teräsputkirunko, kolmiotukivarret edessä ja perinteinen jäykkä taka-akselisto.

Locost käsite sai alkunsa Ron Championin kirjasta “Build your own sports car for 250£”[1], ja locost mielletään edulliseksi ja yksinkertaiseksi autoksi, jonka nopeus perustuu kevyeen rakenteeseen.

Mad-Croc / Patric Öhman D9

Esillä on Go4Speed Motorsportin Ford Fiesta R2T ralliauto sekä kurkistetaan kauden 2019 suunnitelmiin.

Osastolla jaossa Mad-Croc maistiaisia sekä pääsee tutustumaan Mad-Croc OMP ajovarusteisiin, jotka ovat tulossa myyntiin myöhemmin.

Urheiluuutiset.com myös vahvasti esillä osastollamme kertomassa omasta toiminnastaan.

MB-Racing / IDG-Tools E30

Olemme pieni harrastetiimi ja ajamme rallia MB C W202, joka on lähes vakioauto.

Osastolla on esillä nykyiset ja tulevat tukijat, heidän tuotteitaan sekä messutarjouksia. Lisäksi kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 75 € arvoinen IDG-Tools öljyntorjuntareppu. Enemmän tukijoita tietenkin voisi olla ja jos jotakuta kiinnostaa tukeminen niin pienikin tuki olisi avuksi näin pienen budjetin tiimille.

Tervetuloa osastolle tutustumaan ja rupattelemaan. Kotisivumme osoite on www.mb-racing.fi.

Metropolia Motorsport D10

Metropolia Motorsport on Metropolian Ammattikorkeakoulun TKI- projekti. Toiminta on täysin vapaaehtoista ja koostuu ammattikorkeakoulu- sekä yliopisto-opiskelijoista. Tavoitteena on suunnitella ja kilpailla itse valmistetulla formula-tyyppisellä kilpa-autolla. Tiimin toiminta on Metropolia Ammattikorkeakoulun tiloissa ja yhteistyötä tehdään sekä kotimaisten, että ulkomaisten yrityksien kanssa. Metropolia Motorsport kilpailee maailmanlaajuisessa opiskelijoille suunnatussa Formula Student-kilpailuissa.

modeltoys.net E38

Myymme Diecast pienoismalleja henkilöautoista, traktoreista, hyötyajoneuvoista, moottoripyöristä, lentokoneista, helikoptereista, jne…

Suomen suurin valikoima.

www.modeltoys.net

www.pienoismallit.fi

Osatuonti Racing Shop E31

Meiltä kaikki Parhaat merkit Autourheilijan turvallisuuteen;

OMP, Alpinestars, Momo, Stand21, Hans, Lifeline, SPA, TRS, Rosso Intercoms, Bell Helmets, Stilo, Fastime Rallywatch, Grayston, Cartek, Aliant Batteries, Hiprema.

Osastoltamme löytyy kuljettajan ajovarusteet päästä kantapäähän, sammutusjärjestelmät, kuppi-istuimet, turvavyöt ym. varusteet parhaalla hinta/laatu suhteella.

Lisäksi esittelyssä myöskin Italialaiset Aliant Ultrakevyet (1.6kg) mutta suorituskykyiset Lithium LiFePO4 akut sekä Cartek elektroniset päävirtakytkimet sekä sähköpaneelit.

Perä Tielle pienoismallit ja rallifilmit E43

Perä Tielle osastolta löydät laajan valikoiman pienoismalleja, lähinnä ralliautojen, vaikka joululahjaksi! Myös erilaisia rallifilmejä on tarjolla!

www.peratielle.com

Pirelli E24

Pirelli motorsport-renkaiden maahantuoja Lopen Auto ja Rengas LAR Oy esittelee kauden 2019 rallirengasmalliston. Ajankohtaisena esillä tulevan kauden rallirengassääntöjen mukaiset uudet leveät talvirenkaat.

Renkaiden lisäksi esillä hallitsevan rallin tiimien välisen Suomenmestarin TGS Worldwide Teamin uudenuutukainen Skoda R5- ralliauto. Tämän auton vastapainona esillä myös menneiden vuosikymmenien menestysauto, historic-luokan Opel Ascona 400.

PuuhakasPaja E40

PuuhakasPaja on pieni, mutta monialainen yritys keskellä kaunista Hämettä, Hausjärvellä, Hietoisten kylässä. Netissä toimivan ompelutarvikekaupan lisäksi huollamme ja korjaamme niin siviiliautoja, maatalouskoneita kuin ralliautojakin. Rakennamme ralliautoja myös ihan siviiliautosta täysverisiksi kilpureiksi. Rallin puolella meidät tunnetaan myös nimellä Pete’s Racing.

Päijät-Hämeen UA E16

Päijät-Hämeen UA on AKK:n Kaakkois-Suomen alueen jäsenmäärältään suurin autourheiluseura. Olemme järjestäneet 78 autourheilun kalenterikilpailua 31 vuotisen historiamme aikana. Suurin osa kilpailuistamme on olleet jokamiehenluokan kilpailuja. Toki ralleja ja rallisprinttejäkin olemme järjestäneet.

Kolmasosa, noin 100 jäsentämme lunastaa vuosittain kilpailijalisenssin. Isoin osa jäsenistämme harrastaa jokamiehenluokkaa – jokkista.

www.paijathameenua.fi

R-RalliCup 2019 D4

RalliCup 2019 on seitsemän osakilpailun rallisarja, jonka järjestää Rallimiehet Ry, kilpailut ajetaan Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestön alaisuudessa.

Osastolta löytyy kilpailukalenteri vuodelle 2019 ja vuoden nuori auto urheilija stipendiaatti, Nico Valkonen on kertomassa tulevaisuuden suunnitelmia autourheilun parissa.

Tervetuloa tutustumaan.

Ralli SM E10

Tule Ralli SM -sarjan osastolle E10 tapaamaan sarjan osakilpailujen järjestäjiä, kilpailijoita ja sarjaorganisaation edustajia.

Esillä sarjan kärkikalustoa kuljettajiensa esitteleminä, tarinaa tulevasta kaudesta ja muisteluja menneestä. Tarjolla tanakasti infoa Flying Finn Future Star -palkinnosta ja Junioreiden MM-sarjasta.

Seuraa messuinfoa ja osaston aikatauluja Twitteristä, Instagramista ja Facebookista #RalliSM #HanaaExpo.

Ralli SM 2018, kuvia ja menestyjiä kirja D8

Valokuvaaja Hannu Rainamon kustantama Ralli SM -kirja, Kuvia ja menestyjiä, on saanut toisen osan. Kaudesta 2018 kertovaan kuvakirjaan on tehty pieniä uudistuksia. Sivumäärä on kasvanut yli 250:een, kun kuvia on enemmän ja tulokset on lisätty jokaisesta kisasta.

Mahdollisimman monipuolisen kuvamateriaalin luodessa tunnelmaa, kirjan tekstiosuus selvittää eri luokkien tapahtumat ja menestyjät.

Eri vuodenaikojen tunnelmien välittäminen kuvien avulla on yksi kirjan tekijöiden intohimoista. Usean valokuvaajan laajasta tuotannosta kirjaan on valittu vauhdikkaimmat ja parhaimmat rallikuvat.

Rallimuseo E4

Rallimuseo on nimensä mukaisesti rallin erikoismuseo, joka sijaitsee Kangasalla Mobilian Autokylässä. Rallimuseo avattiin kesällä 2016 ja se on avoinna ympäri vuoden joka päivä pois lukien suurimmat juhlapyhät. Esillä on rallin historiaa ja eri aikakauden kalustoa -50-luvulta lähtien sekä vuosittain täydentyvä Rally Hall of Fameen nimettyjen henkilöiden kunniagalleria.

Rallimuseo haluaa olla mukana uudessa alan tapahtumassa kertomassa itsestään ja toiminnastaan sekä verkostoitumassa alan toimijoiden ja rallin parissa toimivien henkilöiden kanssa.

Rallisprint SM E12

Hanaa Expossa Rallisprint SM messuosastolla voit tutustua sarjaan ja kauden 2019 osakilpailuihin.

Tervetuloa Rallisprint SM:n osastolle sekä seuraamaan Rallisprint SM:n palkintojenjakoa Hanaa Expon tapahtumalavalle klo 15!

Rally Corsa Shop E19

Vaisaset Oy, tuotenimenä Rally Corsa Shop, valmistaa kilpa- ja harrasteautojen tukivarsistot ja muut alustan osat. Myös jousituksen geometriakorjaukset ovat keskeinen osa toimintaa. Ympäri maailman suuntautuvaan myyntiin menevissä osissa on tärkeänä osana Fiat 131 Abarth korin, tekniikan ja alustan osat niin harrasteautoihin, kuin nelosryhmän kilpureihinkin. Hiljalleen toiminta on laajentunut myös koritöihin, ja jopa täydellisiin kilpa-autojen avaimet käteen- toimituksiin.

Autoilla, joissa on paikallaan osiamme, on voitettu rallin SM, Rallisprint-SM, Future-Cupin mestaruus jne jne. Menestystä on tullut myös ulkomailla, mm. Australiassa Tasmanian mestaruus BMW E36lla, ja Britanniassa kansallisen sarjan yleiskisassa nopein 2WD BMW E36.

Messuilla mukana juuri valmistunut Fiat 131 Abarth gr.4 historic kilpuri.

Rallybaron Oy E21

Rallybaron myy ja vuokraa moottoriurheiluun liittyvää kalustoa ja varaosia.

Erityisesti Rallybaronin kautta on saatavana Volvo 240/940 tekniikkaa hyödyntäviä erikoisvaraosia nopealla toimitusajalla varastosta.

Lisätietoja varaosista yms. http://kauppa.rallybaron.fi

Rallygraphics.fi E19

Rallygraphics.fi (TMI Marko Hannula) on kilpa-autojen teippauksiin erikoistunut yritys.

Maailmallakin mainetta Historic-kaluston teippauksillaan niittänyt yritys on perustettu vuonna 2008. Rallygraphics.fi on toteuttanut teippauksia niin aitoihin tehdaskilpureihin kuin replicoihin. 100% alkuperäistä mukaillen.

Rallygraphics.fi suunnittelee ja toteuttaa myös asiakaskohtaiset, aikakauteen sopivat teippaukset mainoksineen. Myös nykykaluston teippausten suunnittelu ja toteutus onnistuu vaivatta.

Ranaco Racing Imports D3

Ranaco Racing Imports on viritys- ja kilpaosien maahantuontiyritys Härmästä, Etelä-Pohjanmaalta. Olemme toimineet virityksen huipulla Suomessa jo lähes 20 vuotta. Toimimme virallisena maahantuojana useille maailman huippuosamerkeille. Ydinosaamisemme on moottoreissa ja moottoreiden viritysosissa, mutta valikoimastamme löytyy myös alustan ja voimansiirron osia.

Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme ja bongaamaan loistavia messutarjouksiamme!

Ratarenkaat.com/RedX-teltat E44

Ratarenkaat.com on Toyo kilparenkaiden nettikauppa, joka palvelee asiakasta myös henkilökohtaisesti. Myymme pääasiassa Toyo R888/R888R semi slicks renkaita niin kilpa-autoihin kuin harrasteautoihin. Ratarenkaiden lisäksi myymme myös henkilö- ja pakettiautojen renkaita.

RedX-teltat.fi. Meiltä löytyy pikateltat joka tarpeeseen, alkaen pienistä 2*2m teltoista aina näyttäviin 8*4m digipainatuksilla varustettuihin varikkotelttoihin saakka, joilla saat taatusti näkyvyyttä sekä tiimille että tukijoille.

Samsonas Motorsport – Dogbox Oy E25

Samsonas – Dogbox osastolla esittelemme Samsonas Motorsportin valmistamia suorakytkentä vaihteistoja ja iskunvaimentimia. Samsonas Motorsport on liettualainen yritys, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus kilpavaihteistojen valmistuksesta. Dogbox Oy toimii Samsonasin Suomen jälleenmyyjänä, lisäksi Dogbox Oy vuokraa ralliautoja ja järjestää rallikouluja.

Osastolla esillä lisäksi N5-protoauto ja mukana myös TT-Teippi kertomassa mainosteippauksista ja Kristian Sohlberg kertomassa rallivalmennuksesta.

Sari Holmlund Oy E7

Osastolla on myynnissä autourheiluaiheisia asusteita.

Sarlin Race Team E37

Osastollamme esillä Energy ja Kart Republic kartingautot. Paikalla tiimin hopeamitalisti Kaisa Eiristö ja Energy Space 6-vaihteisella 175cc IAME Super Shifter moottorilla.

Voit samalla tutustua moottoriurheilijoille räätälöityihin P1 Nutrition urheilujuomiin ja ravintolisiin.

Sarlin Race Team tuo maahan kilpa-autojen osia ja komponentteja. Lisäksi koneistamme osia moneen tarpeeseen, 5-akseliset CNC-koneistuskeskuksemme työstävät vaikeimmatkin muodot ja yksityiskohdat. Tule katsomaan esimerkkiosia.

Scancap-Atlantis tiimiasut E18

– me puemme tiimisi
Olemme 21-vuotias valtakunnallinen yritysten, yhteisöjen ja urheiluseurojen yhteistyökumppanitiimivaatetuksessa ja palkitsemisessa. Toimitamme asiakkaillemme mm. urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, työvaatteet raskaaseen ja kevyempään työhön, henkilökunnan ja asiakkaiden palkitsemiseen liittyvät tuotteet, logoteipit, logobrodeeraukset, tekstiilipainatukset ja laseroinnit edullisesti.

Osastollamme esillä tiimituotteita, Euroopan laajimman Atlantis päähinemalliston maahantuojan edustaja sekä erikoisuutena Suomen ruotsalaisimman näköinen Historic Volvo 142S Gr2.

Käy pyytämässä tiimillesi asustetarjous talven kapinoihin. Nopeimmille kävijöille jaamme kätevän ikkunaan kiinnitettävän parkkikiekon!

Someron Urheiluautoilijat E17

Someron Urheiluautoilijat ry on vireä, yli 50-vuotias autourheiluseura. Jäsenistöstämme löytyy laaja harrastajapiiri mm. seuraaviin lajeihin: jokamiesluokka, ralli, rallisprint ja pienoisautoilu. Somerolla on oma moottoriurheilukeskus Somura, jossa järjestetään vuosittain useita jokamiesluokan kilpailuja.

Osastoltamme on esillä mm. pienoismalli Fiat 133:sta (suhde 1:1,5) sekä täysikokoinen JM-kilpa-auto Fiat 133 TC, joka tullaan arpomaan ensi kesänä.

www.someronua.fi

Speedweekend E14

Esillä osastolla:

SPEEDCAR XTREM 750

Luokan autot ovat yksiä maailman nopeimpia rallicrossautoja autojen tehopainosuhteen ollessa noin 150hv/300kg.  Autot kiihtyvät nollasta sataan reilussa kolmessa sekunnissa ja huippunopeus on lähes 200km/h.  Autoissa on 6-vaihteinen suorakytkentälaatikko ja tehokkaat levyjarrut.  Runko on Multitubular-putkea ja kori lasikuitua.

Kuljettajan ikä: sinä vuonna, kun täyttää 16 vuotta.

SPEEDCAR XTREM Junior

On rakenteeltaan sama kuin isoveli Xtrem 750. Suurin ero löytyy moottorin kuutiotilavuudesta eli Xtrem Junior autolla ajetaan 600cc kuutioisella moottorilla, joka on rajoitettu 9000 rpm kierroslukuun. Samoin iskunvaimennus on myös rajoitettu yksitiesäätöiseksi. Renkaina käytetään Maxxsis renkaita, jotka ovat pidoltaan hieman heikompia.

Kuljettajan ikä: sinä vuonna, kun täyttää 12 vuotta aina 16 ikävuoteen asti

Subway E1 & D2

Meiltä maistuvat uunituoreet messusubit koko tapahtuman ajan, tervetuloa!

Lisäksi meiltä löytyy kahvipiste pullien ja virvoitusjuomien kera!

Suomen Kaasutinexpertti E13

Yli 40 vuoden ajan Suomen Kaasutinexpertti Oy on toimittanut lähes kaikkiin moottoriurheilulajeihin sopivia tuotteita. Nykyisestä valikoimasta tunnetuimpia ovat erityisen pienikitkaiset Millers Oils Nanodrive -öljyt moottoreihin ja voimansiirtolaitteisiin, enemmän puhdasta ilmaa antavat ITG-ilmansuodattimet, Pulstar-pulssisytytystulpat, vedetön Evans-jäähdytysneste, jonka kiehumispiste on 180 astetta ja tietenkin historic-luokkien klassikkoautojen kaasuttimien huolto ja säätöosat.

Lisäksi Kaasutinexpertin valikoimaan kuluu monenlaisia erikoistyökaluja kuten ohjauslaitteiden testaukseen Gunson Trakrite -mittauslaitteet, Gunson-ajoituslamput, alipaine- ja puristuspainemittarit sekä kaasuttimien ja ruiskulaitteistojen synkrotesterit. Koko valikoima löytyy nettikaupasta www.kaasutinexpertti.fi

Tässä tapahtumassa Kaasutinexpertin tuotteita esittelee jälleenmyyjä Autosi korjaa Riku Paaso, jonka juniori, Jere Paaso, aloitti tänä vuonna hyvällä menestyksellä nuorten luokassa ralli crossissa ajokkinaan Citroen, joka on myös nähtävänä.

Total Tarmac Asfalttisprintin mestaruussarja 2019 D4

Total Tarmac asfalttimestaruussarja vastaa autourheiluharrastelijoiden toiveisiin – Sarjaan ilmoittautuneille joululahja Hanaa Expossa!

Kesällä 2019 Harrastemoottoriurheilu ry’n alaisuudessa ja Hämeen Moottoriseura ry’n järjestämässä Total Tarmac asfalttisprintin mestaruussarjassa on kuusi osakilpailua eli yhteensä 12 lähtöä.

Ilmoittautuminen on edullisemmalla 150 € sarjamaksulla avoinna helmikuun 2019 loppuun saakka ja korotetulla 250 € maksulla huhtikuun 2019 loppuun saakka. Sarjaorganisaatio haluaa kiittää Total Tarmac asfalttisprintin mestaruussarjaan osallistujia ja antaa Joululahjan kaikille Hanaa Expo messuihin (1.12.2018) mennessä ilmoittautuneille. Joululahjansa voi kuljettaja käydä hakemassa Total Tarmac asfalttisprintsarjan osastolta D4, joka on esiintymislavan vieressä.

Expossa paikalla on myös sarjaorganisaatio, joka haluaa tutustua kuljettajiinsa eli olet lämpimästi tervetullut kertomaan ajatuksiasi ja kuulemaan mitä Suomen autourheilupiireihin debyytin tekevän sarjan kehittelyyn kuuluu.

Lisätietoja sarjasta: www.rallisprint.fi

Turvakaarityöt Tmi J. Valtaala E6

Asennamme huippulaadukkaita ja turvallisia KBT-CroMo turvakaaria useimpiin automerkkeihin. Teemme myös omavalmisteena hyvin istuvat, asiakkaalle räätälöidyt teräskaaret TIG-hitsattuna kaikkiin merkkeihin. Osastolle tuomme näytille kaarivalmiin ralliauton korin, johon on asennettu ruotsalaiset KBT-CroMo kaaret.

Asiakkaina meillä on eri autourheilulajien edustajia: ralli, rallisprint, rallicross, drifting ja autosuunnistus.