7 kysymystä Hanaa Exposta

Näytteilleasettajat koostuvat autourheilun eri toimijoista.

Autourheilun harrastajille on tarjolla uusi tapahtuma, kun ensimmäinen Hanaa Expo järjestetään 1. joulukuuta Lahdessa. Autourheilijoille suunnattu tapahtuma on herättänyt harrastajien keskuudessa paljon mielenkiintoa mutta myös kysymyksiä, joita Hanaa Expon järjestelyistä vastaava Risto Laine nyt hieman avaa.

Kenelle Hanaa Expo on suunnattu?
– Hanaa Expo on suunnattu kaikille aktiivisille autourheilun harrastajille kuten kilpailijoille, huoltohenkilöille, autonrakentajille, toimitsijoille, katsojille, jne.

Miksi Hanaa Expoon kannattaa tulla?
– Vierailu Hanaa Expossa helpottaa valmistautumista tulevaan kilpailukauteen. Hanaa Expossa on mahdollista vertailla eri valmistajien tuotteita, tehdä varuste- ja tarvikehankintoja, tavata kilpailu- ja sarjajärjestäjiä, tutustua eri autourheilulajeihin ja tavata muita aktiivisia laji-ihmisiä. Tiedossa on mukava päivä autourheilun parissa, kun samanhenkiset ihmiset kokoontuvat yhteen paikkaan.

Mistä Hanaa Expon näytteilleasettajat koostuvat?
– Näytteilleasettajat koostuvat alan eri toimijoista kuten varuste- ja tarvikemyyjistä, kilpailu- ja sarjajärjestäjistä, lajiliitoista, kilpatiimeistä – ylipäätään kaikesta, mikä liittyy kilpa-autoiluun.

Millaista ohjelmaa Hanaa Expossa on luvassa?
– Ohjelmassa tulee olemaan haastatteluja ja paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista, sekä erilaisia palkitsemisia. Jo nyt on sovittuna, että mm. Hanaa Jokkis-pistepörssin ja Rallisprint SM-sarjan palkinnot jaetaan Hanaa Expossa.

Mitä lajeja Hanaa Expossa on edustettuna?
– Hanaa Expo on lajisisällöltään kuin Hanaa-lehti ja näin ollen siellä on edustettuna lähes kaikki kotimaiset autourheilulajit rallista jokkikseen ja rata-autoilusta rallicrossiin sekä rallisprinttiin.

Miksi Hanaa Expo järjestetään?
– Autourheilun harrastajille ei ole vuosiin järjestetty tapahtumaa, jossa voi yhdessä paikassa tutustua tulevan kauden autourheilutarjontaan. Laji sisältää monia toimintoja ja toimijoita ja Hanaa Expo mahdollistaa näiden henkilökohtaisen tapaamisen yhdellä kertaa.

Miksi Hanaa Expo järjestetään juuri joulukuussa ja Lahdessa?
– Joulukuussa kilpailut ovat tauolla ja valmistautuminen tulevaan kauteen on vauhdissa. Siksi joulukuu on ideaali aika koota alan eri toimijat yhteen. Lahti valikoitui paikkakunnaksi keskeisen sijaintinsa vuoksi. Lahteen on helppo tulla.

Vieritä ylös