Autourheiluaiheiset joululahjat Hanaa Exposta

Hanaa Expossa vieraillessa on kätevä hankkia autourheilusta pitäville ystäville joululahjat yhdestä paikasta. Vaihtoehtoja on alan palveluista ja tarvikkeista aina kokonaisen kilpa-auton hankkimiseen. Myös tapahtumassa myytävät oheistuotteet ovat teeman mukaisia, joista tässä muutamia vinkkejä.

Autourheiluaiheiset joululahjat löytyvät Hanaa Exposta.
Joulukiireitä helpottaa, kun joululahjat voi hankkia Hanaa Expossa vierailun yhteydessä.

Hanaa-lehden osastolta voi tilata lehden joululahjaksi, jolloin ystäväsi saa autourheilun kuumimmat uutiset suoraan kotiinsa. Hanaa-lehden osastolta voi mukaansa ostaa myös Retro Rallikalenterin vuodelle 2019, joka sisältää komean kollaasin vanhoja rallikuvia sekä merkinnät vuoden 2019 kotimaisista ralleista.

Autojen pienoismalleja voi etsiä lahjaksi modeltoys.net:in ja Perä Tielle osastoilta. Modeltoys.net myy kilpa-autojen lisäksi myös mm. henkilöautojen, traktoreiden ja moottoripyörien pienoismalleja. Perä Tielle osastolla taas on laaja valikoima ralliautojen pienoismalleja sekä erilaisia rallifilmejä.

Jos selkeää joululahjaideaa ei ole vielä mielessä niin autourheilun ystävää lämmittäisi myös autourheiluaiheiset t-paidat ja asusteet. Näitä pääsee tutkimaan Sari Holmlund Oy:n osastolla.

Vieritä ylös