Autourheilun historiaa Hanaa Expossa

Muun muassa Rallimuseon osastolla voi fiilistellä menneisyyden ralliaikoja.Historic-autoilusta ja autourheilun historiasta kiinnostuneille Hanaa Expon kävijöille on tiedossa useampi mielenkiintoinen osasto, joissa kannattaa vierailla. Autourheilun historiaan pääsee tutustumaan esimerkiksi Historic Race Finlandin, Historic Rally Club Finlandin ja Rallimuseon osastoilla.

Historic Race Finlandin ja Fiat Historic Ratapotin yhteisellä osastolla keskitytään tuon 70-luvun merkkiluokan paluuseen Suomen radoille. Osastolla pääsee tutustumaan luokan Fiat 127 autoihin ja sarjan kilpailijoihin.

Historic Rally Club Finlandin osastolla pääsee tutustumaan historic-rallien tarjoamiin monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Tarjolla on vinkkejä ja neuvoja autoihin, ikäkausiin ja kilpailuluokkiin liittyviin kysymyksiin.

Rallimuseon osastolla pääsee fiilistelemään menneisyyden ralliaikoja. Rallimuseo on nimensä mukaisesti lajin erikoismuseo, joka esittelee rallin historiaa 50-luvulta lähtien. Hanaa Expossa Rallimuseo on mukana esittelemässä toimintaansa.

Vieritä ylös