Hanaa Expo erikoisliite joulukuussa

Hanaa-lehden joulukuun numerossa ilmestyy liite, joka tarjoaa tuote-esittelyjä sekä hyviä vinkkejä ja lahjaideoita autourheilun harrastajille.

Lahden messukeskuksessa vuosina 2018 ja 2019 järjestetty Hanaa Expo ehti saavuttaa vankan suosion autourheiluväen kohtaamispaikkana. Kuluvan vuoden lopulle suunnitellun kolmannen Hanaa Expon oli jälleen tarkoitus toimia foorumina, jossa autourheilutoimijat esittelevät toimintaansa juuri ydinkohderyhmälleen – autourheilun laajalle harrastajakunnalle. Odotettua tapahtumaa ei tänä vuonna kuitenkaan jälleen ole tiedossa, vaan Hanaa Expo jouduttiin perumaan.

– Tänä vuonna messuja ei pystytty järjestämään koronapandemian vuoksi, Hanaa-lehden ilmoitusmyynnistä vastaava Jorma Mikkola aloittaa.

– Haluamme kuitenkin tarjota alan toimijoille tarkoitetun ja edullisen mahdollisuuden tuote-esittelyihin, poistotuotteiden mainostamiseen tai esimerkiksi kilpailujen ja sarjojen mainostamiseen, Mikkola jatkaa.

Tämän takia Hanaa-lehti julkaisee numeron 15 yhteydessä liitteen, jossa mainostajat voivat edulliseen hintaan kertoa toiminnastaan ja tuotteistaan.

Hinnat ja tarkemmat tiedot liitteestä löytyy Hanaa-lehden kotisivuilta täältä.

Lisätietoja voi tiedustella myös Jorma Mikkolalta numerosta 0500 490 812 tai sähköpostitse jorma.mikkola@hanaa.fi.

Vieritä ylös