Hanaa Expo joulukuussa

Autourheilun oman lajimessun Hanaa Expon järjestelyt ovat täydessä vauhdissa. Tapahtuma järjestetään 5. joulukuuta samalla paikalla kuin kahtena edellisenä vuotena eli Lahden Messukeskuksessa.

Messujen perusrunko säilyy samanlaisena, mutta viime vuonna niiden jatkona olleita kauden päätösbileitä ei tällä kertaa järjestetä.

– Korona on iskenyt lujaa tapahtuma-alaan. Uskomme kuitenkin, että joulukuun alussa tilanne on sen verran rauhoittunut, että saamme autourheilumessut pidettyä, järjestelyistä vastaava Risto Laine kertoo.

Kahdesti järjestetty Hanaa Expo on jo vakiinnuttanut paikkansa alan toimijoiden keskuudessa.
– Olemme saaneet näytteilleasettajiksi lähes kaikki johtavat alan toimijat, Laine iloitsee.

Viime kerralla useampi näytteilleasettaja kysyi messujen laajentamista kahdelle päivälle, mutta ainakin vielä tänä vuonna se pidetään yhden päivän mittaisena. Messujen venyttäminen kahteen päivään lähes tuplaisi kulut eikä se ole näissä oloissa järkevää.

– Mielenkiintoa tapahtumaa kohtaan on, sillä olemme jo saaneet useampia yhteydenottoja tulevista messuista. Osastovaraukset on tarkoitus käynnistää heinäkuussa, jolloin olemme toivottavasti saaneet uusia linjauksia syksyn rajoitteista, Risto Laine toteaa.

Vieritä ylös