Hanaa Expon osastovaraukset käyvät kiivaana

Hanaa Expon osastoja varataan kiivaaseen tahtiin.

Joulukuun alussa Lahdessa järjestettävä Hanaa Expo on saanut alan toimijoiden keskuudessa positiivisen vastaanoton ja osastoja varataan kiivaaseen tahtiin – tällä hetkellä osastoista on varattu jo yli puolet.

Osastonsa Hanaa Exposta on jo varannut monipuolinen kirjo autourheilun toimijoita ja tarjolla on osastoja autourheilun eri alueilta. ”Kuten alun perin suunnittelimme, tulee Hanaa Expoon tarjolle laaja kattaus kaikkea, mitä autourheilun aktiiviharrastaja tarvitsee tulevalla kaudella. Paikalla on tarvike- ja varustekauppiaita sekä kilpailunjärjestäjiä. Expossa voi myös tilata esimerkiksi auton teippauksen suunnittelun tai itse teippauksen sekä vaikka vuokrata kilpa-auton tulevalle kaudelle. Lisäksi tarjolla on tiimiasusteita, pienoismalleja ja paljon muuta alaan liittyvää. Myös kansallinen lajiliittomme AKK-Motorsport ry on paikalla opastamassa harrastajia tulevaan kilpailukauteen,” kertoo Hanaa Expon järjestelyistä vastaava Risto Laine.

Koska Hanaa Expon kaltaista tapahtumaa ei ole nähty Suomessa vuosiin, autourheilutoimijoiden keskuudessa on varmasti tahoja, jotka eivät ole olleet näytteilleasettajina koskaan aiemmin. Heille Laine antoi muutaman vinkin osaston suunnittelua varten. ”Olennaista on miettiä, mitä osastolle on tuomassa. Itse osaston ei kannata olla täynnä tavaraa vaan parhaiten siitä saa irti, kun kävijöillä on mahdollisuus päästä osastolle sisään. Autamme mielellämme näytteilleasettajia osaston suunnittelussa, jotta siitä tulee mahdollisimman hyvin heitä ja kävijöitä palveleva,” Laine kertoo.

Hanaa Expon osastovarauksen voi hoitaa kätevästi tämän linkin kautta.

Vieritä ylös