Hanaa Exposta tulossa suunniteltua laajempi

Hanaa Expon osastovarauksia on tehty niin vauhdilla, että tapahtuman tiloja on päätetty suurentaa. Lahden Messukeskuksen Lahti Hallin lisäksi nyt myös viereinen Vesijärvi Halli on varattu Hanaa Expolle. Uuden hallivarauksen myötä Expon tilat laajenevat yli 5000 neliömetriin.

Hanaa Expossa on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa.Tiedossa mielenkiintoista ohjelmaa

Monipuolisten osastojen lisäksi Hanaa Expoon tulee autourheiluun liittyvää ohjelmaa. Ohjelma koostuu eri lajien palkintojenjaoista sekä kilpailijahaastatteluista. Ohjelmaa Expon esiintymislavalla on joka tasatunti. Tapahtuman juontajina ja seremoniamestareina toimivat autourheilun monitaituri Tomi Tuominen sekä urheilutoimittajana ja rallicrossin sarjakuuluttajana tutuksi tullut Toni Lönnroos.

F-Rallisarjan ja Rallisprintin SM-sarjapalkinnot jaetaan Hanaa Expossa

Kotimaisista autourheilusarjoista F-Rallisarjan ja Rallisprintin SM-sarjan sarjapalkinnot jaetaan Hanaa Expossa. F-Rallisarjassa palkitaan yleis-, seniori- ja juniorisarjojen sekä 2- ja 4-vetoisten nuottiluokkien parhaimmisto. Rallisprintissä sarjapalkinnot jaetaan SM:n osalta 2- ja 4-vetoluokille, junioreille sekä nuorille. Suomi Cupissa palkitaan naisissa, senioreissa sekä V1600 -luokassa menestyneitä kilpailijoita.

Hanaa-lehden Vuoden Jokkiskasvo

Sarjapalkintojen lisäksi Expossa palkitaan myös Hanaa Vuoden Jokkiskasvo. Kyseisen palkinnon saajan valitsee alan asiantuntijoista koostuva raati. Valinnassa raati ottaa huomioon kilpailijan kisatulokset sekä osallistumisen erilaisiin kisoihin pitkin vuotta. Vuoden Jokkiskasvo valitaan nyt toista kertaa, viime vuonna Jokkiskasvoksi valittiin Janne Viitikko.

Vieritä ylös