Hanaa Expo kokoaa autourheiluväen joulukuussa Lahteen

Hiihtäjillä on Ski Expo, voimailijoilla Power Expo ja monella muulla lajilla omat lajimessunsa. Autourheilun harrastajilla ei kuitenkaan ole ollut omia messuja vuosikausiin. Nyt tähän tulee muutos, sillä Hanaa järjestää joulukuussa yhden päivän Hanaa Expo -tapahtuman Lahdessa 1. joulukuuta. Paikkana toimii Lahden urheilu- ja messukeskuksen Lahti Halli, jonka noin 4000 m2 tilat tarjoavat tapahtumalle hyvät puitteet.

”Hanaa-lehdestä on vuosien saatossa muodostunut kotimaisen autourheilun tietolähde sekä alan toimijoille kanava tavoittaa autourheilun harrastajat. Hanaa Expo on jatke tälle”, kertoo Hanaa-lehden kustantajana viime syksystä asti toiminut Risto Laine. ”Kun lähdin kustantajaksi, oli alun alkaen selvää, etten halua muuttaa Hanaa-lehden hyväksi koettua sisältöä, mutta tarkoitus oli kehittää lehden ympärille muita alaan liittyviä aktiviteettejä. Ajatus Hanaa Exposta syntyi talven aikana ja sen pohjana on järjestää alan harrastajille toimintaa rospuuttokaudelle. Hanaa Expo on sisällöltään kuin Hanaa-lehti, mutta se tarjoaa suoran henkilökohtaisen kontaktin eri toimijoiden välillä”, Laine jatkaa.

Hanaa Expon näytteilleasettajat koostuvat alan toimijoista. Expossa on mahdollista tutustua vuoden 2019 kilpailu- ja sarjajärjestäjiin, hoitaa tulevan kauden varustehankinnat, tavata muita kilpailijoita ja saada selville alan kuumimmat puheenaiheet.

Näytteilleasettajien lisäksi Expossa on myös mielenkiintoista ohjelmaa haastattelujen ja paneelikeskustelujen merkeissä. Lisäksi siellä palkitaan kaudella 2018 menestyneitä kilpailijoita.

Näytteilleasettajille Hanaa Expo on loistava tilaisuus esitellä tuotteitaan ja toimintaansa – koostuuhan Expon kävijät juuri autourheilun harrastajista. Osastovaraukset ja lisätiedot tästä.

Vieritä ylös