Kilpakalusto kuntoon Hanaa Expossa

Olipa lajinasi sitten ralli, rallisprint, rallicross, karting, jokkis tai rata-autoilu, on Hanaa Expo oivallinen paikka hoitaa ensi kauden kalustokuviot kuntoon.

Monipuolisen näytteilleasettajakattauksen ansiosta Hanaa Expossa voit etsiä autoosi niitä tiettyjä, tarvitsemiasi tarvikkeita, osia ja komponentteja, tutustua kilpa-auton rakennusta ja huoltoa tarjoaviin yrityksiin, tilata teippauksen sekä hankkia tai vuokrata vaikka kokonaisen auton.

Hanaa Expon näytteilleasettajiin kuuluu useita valmistajia, maahantuojia ja jälleenmyyjiä, minkä johdosta voit yhden päivän aikana löytää kaikki autoosi tarvitsemasi tavarat yhdestä paikasta. Näytteilleasettajiemme kautta voit hankkia autoosi muun muassa uuden vaihteiston, jousituksen, turvakaaret, renkaat tai vaikka uuden moottorin.

Tarvikkeiden lisäksi Hanaa Expossa on lukuisia yrityksiä, jotka esittelevät osastoillaan auton rakennus- ja huoltopalveluitaan. Alansa ammattilaisten käsissä hoituvat niin pienemmät huollot ja osien asennukset kuin kilpa-autojen täydelliset rakentamiset avaimet käteen -periaatteella.

Kun autosi on teknisesti kunnossa, on aika keskittyä sen ulkoasuun. Kilpa-autojen teippauksiin keskittyviä yrityksiä on Hanaa Expossa useampia, ja heidän kauttaan saa apuja myös teippauksen suunnitteluun.

Myös kokonainen auto on mahdollista hankkia Hanaa Exposta riippumatta siitä, tarvitsetko sen kilpailu- vai huoltokäyttöön. Jos aikeissa ei ole niinkään auton osto vaan vuokraus, on paikalla myös auton vuokraavia tahoja.

Vieritä ylös