Kilpatiimin ulkoasulla on merkitystä

Kilpatiimin yhtenäinen ulkoasu tekee siitä houkuttelevamman yhteistyökumppaneille ja lisää yhteenkuuluvuutta tiimin jäsenten välille. Yhtenäisesti toteutettu kilpa- ja huoltoautojen väritys, ajoasut, tiimiasusteet sekä varikkoteltta luovat kuvaa tasokkaasta toiminnasta. Hanaa Expossa on mahdollista hoitaa nämä kerralla kuntoon.

Hanaa Exposta apuja autoteippauksiin

Hanaa Expon Lemmetti Designin osastolta voi tilata koko tiimin ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen aina logosuunnittelusta lähtien. Samalla osastolla on esillä myös Pohjanmaan Mainosteippi, joilta voi tilata kaluston teippaukset.

Toinen teippauksiin ja niiden suunnitteluun erikoistunut näytteilleasettaja on Rallygraphics.fi. Heidän vahva osaamisalue on historic-autoissa – klassikkokilpa-autojen restauroinnista yrityksellä on kokemusta jo kymmenen vuotta.

Tiimi- ja ajoasusteita useammilta osastoilta

Yhteenkuuluvuutta kilpatiimisi jäsenille saa kätevästi yhtenevillä ja kilpatiimille brändätyillä tiimi- ja ajoasusteilla. Tiimiasusteisiin pääsee tutustumaan esimerkiksi Scancap Finland Oy:n osastolla ja personoituja ajoasusteita voi hankkia mm. Autoracingin, Ajoasu.fi:n sekä Osatuontiracing Shopin osastoilta.

Varikkotelttoja personoituna

Personoidulla varikkoteltalla tiimisi erottuu kanssakilpailijoista. HiSiden ja RedX:n osastoilla on Hanaa Expossa mahdollista tilata varikkoteltta kilpatiimisi väreissä ja miksei myös yhteistyökumppaneidesi logoilla varusteltuna.

Vieritä ylös