Rallia koko rahalla

Ralli on suuressa roolissa Hanaa Expossa.
Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Rallia luonnehditaan suomalaisten kansallislajiksi ja niinpä on sanomattakin selvää, että näin merkittävä laji on suuressa roolissa myös Hanaa Expossa.

Hanaa Expon näytteilleasettajiksi on tulossa monia rallisarjoja ja kilpailunjärjestäjiä. Ralli SM:n, F-Rallisarjan, R-RalliCupin ja Historic Rally Club Finlandin osastoilta saa tietoa tulevan kauden suunnitelmista ja osakilpailuista.

Ralli SM tuo osastolleen osakilpailujen järjestäjiä, kilpailijoita ja sarjaorganisaation edustajia, joilta voi henkilökohtaisesti kysyä ensi kauden suunnitelmista. Myös F-Rallisarjan osastolla on tavattavissa sarjan ja osakilpailujen edustajia.

Tietoa tulevan vuoden kilpailuista saa myös R-RalliCupin osastolla, jossa voi tutustua vuoden 2019 kilpailukalenteriin. R-RalliCupin osastolla on myös mahdollista tavata vuoden nuori autourheilijastipendiaatti Nico Valkonen, joka on osastolla kertomassa suunnitelmistaan autourheilun saralta.

Historic-rallista kiinnostuneiden taas kannattaa katsastaa Historic Rally Club Finlandin osasto: osastolla kerrotaan tarkemmin erilaisista harrastusmahdollisuuksista historic-rallin puolelta ja esitellään ensi vuoden kilpailusarjoja. Historic-ralliin liittyvän informaation lisäksi Historic Rally Club Finlandin osastolla on mahdollista myös kokeilla historic-kalustoa ja koeajaa Timo Mäkisen Minillä legendaarisella Ouninpohjan erikoiskokeella.

Rallitietoutta on tarjolla myös useiden tarvike- ja varustetoimittajien osastolla.

Vieritä ylös